Den seneste sladder

Silly season er begyndt meget tidligt denne sæson, men der er også nogle interessante emner i spil for 2019.

Renaults 2018-model før launch. . Copyright Renault Sport

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 12/4 2018 klokken 15:04

Normalt begynder silly season omkring sommerferien, men i år er det begyndt med sæsonen. Meget af sladderen bliver aldrig mere end sladder, men nogle gange ender det med at blive fakta.

Lad os derfor have et kig på den seneste sladder om hold og kører rotationer for næste år.

Bahrains Grand Prix 2018. Kimi Raikkonen
Copyright Ferrari


Ferrari vil sandsynligvis sende den aldrende Kimi Raikkonen på pension. Hans kontrakt er kun for 2018, og han er allerede nu 38 år gammel. En bejler til hans sæde er Romain Grosjean der så ville forlade HAAS.

Aserbajdsjans Grand Prix 2017 - Billeder fra lørdag. Romain Grosjean i pitten
Copyright Haas F1


HAAS har har også kikkerten rettet mod et kørerskifte, men Kevin Magnussen lader til at sidde godt fast i raceren, og det kan forventes at Gene Haas vil bruge optionen for et extra år og beholde ham. Men med Grosjean på jagt efter et Ferrari-sæde, er der en mulig åbning. Til den åbning er der rygter om Fernando Alonso som ny kører. Dette vil bringe Spanieren tættere på de amerikanske løbsserier hvor han gerne vil ind og vinde nogle løb.

McLaren er også rygtet til gerne at ville af med Alonso, da han er en dyr herre for holdet. En erstatning der er talt om er Valteri Bottas som sidder på det yderste af hans Mercedes kontrakt.

Fernando Alonso og hans karikaturtegning
Copyright McLaren


Hvad der er bekræftet, er at Toto Wollf allerede har talt med Carlos Sainz Junior om en plads hos Mercedes til næste år. Lewis Hamilton forventes at forny sin kontakt selvom han også har været i rygtemøllen om en plads hos Ferrari, men det skulle være i en byttehandel med Sebastian Vettel. Den historie lyder dog ikke helt troværdig, og var da også lækket den 1. April.

Australiens Grand Prix 2018. Renault F1. Carlos Sainz Jr.
Copyright Renault F1


Daniel Ricciardo er også rygtet til Mercedes. Skulle det ske, vil Sainz med store sikkerhed sidde i en Red Bull til næste år.

Der er masser af rygter, men lad os se hvad der kommer til at ske i virkeligheden.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kørerskifte på vej hos Williams? Kinas GP: 1. træning. Hamilton hurtigst »