Ricciardo rystet over Stroll

Lance Stroll prøvede over flere omgange, at komme forbi Daniel Ricciardo under søndagens løb i Østrig. Det endte med at canadieren kørte dem begge af banen og lukkede Norris forbi.

Daniel Ricciardo . Copyright Renault Motorsportmedia

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/7 2020 klokken 09:07

Der var ingen tvivl om, at Lance Stroll's Racing Point racer var hurtigere end Daniel Ricciardos Renault, under søndagens løb i Østrig, men den unge canadier, kunne bare ikke finde vej forbi den erfarne australier.

Det hele endte med, at Stroll, noget desperart, forsøgte at gå indenom Ricciardo i sving 3, men bremsede for sent og endte med at kører dem begge ud af banen.

Havde Ricciardo ikke reageret så hurtigt, ville begge være udgået, men heldigvis trak australieren så langt ud til venstre, at de begge kunne komme videre, men efter Lando Norris, der kom susende indenom i sin McLaren.

"Jeg mener det var et desperat træk," udtalte Ricciardo efter løbet til Sky Spoort.

"Jeg mener ikke han overhalede mig, men at han kørte os begge af banen."


Ricciardo mener, at Stroll følte sig så presset af Norris, at han måtte gøre noget, men siger samtidig at det ikke retfærdiggøre et så kluntet overhalingsforsøg.

"Lando kom efter ham, og ville helt sikkert have angrebet ham, men hvis man ikke kan være der, så skal man lade være."

"Jeg har svært ved at se, at det kan være min fejl ud over, at det måske virkede på Stroll, som om at jeg lod døren stå åben. Det vil jeg ikke gøre en anden gang, selvom der tydeligt ikke var plads," sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Pirelli forklarer dæk-valgene forud for Ungarns Gr Racing Point afviser beskyldninger »