Ricciardo: Flere sejre, hvis jeg skal blive

Selv om Red Bull leverede en vinderbil til Daniel Ricciardo i Kinas GP, er sejren ikke nok til at overbevise australieren om at blive hos teamet med tyrelogoet.

Interview med Ricciardo på Monza . Copyright Lea Anna Petersen

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 19/4 2018 klokken 14:04

Daniel Ricciardo er stadig uden kontrakt for 2019, og de fleste vil derfor nok mene, at Red Bull forbliver australierens arbejdsplads i næste sæson, men hovedpersonen understreger, at der skal mere til, hvis han skal blive.

"Jeg vil være med i den bedste bil, fordi weekenden viste, at hvis jeg får mulighed for det, så kan jeg trække fra og også klare presset og intensiteten," udtalte Ricciardo til Australiens Channel 10.

"Hvis vi kan vinde et par løb mere med Red Bull, så ser det meget attraktivt ud. Hvis ikke, så tror jeg, at der er tilstrækkeligt med andre muligheder.”

"Selvfølgelig hjælper det at vinde, men hvis vi sluttede som nummer seks i hvert løb i år, så er det ikke den mest attraktive mulighed for mig," hvormed den 28-årige kører henviste til Red Bulls neddæmpede start på sæsonen.

"Flere af dem her, hvis jeg skal blive."
Copyright Red Bull


Efter sejren i Kinas Grand Prix virkede Red Bulls teamchef Christian Horner dog ikke specielt bekymret for at miste sin løbsvinder.

"Hvis vi kan give ham en bil, som vi gjorde i dag, hvorfor skulle han så ønske at være andre steder?" lød det fra Horner.

Og statistikken er på Bed Bulls side. Således har teamets sejre i hybrid-æraen først vist sig efter sjette løb i kalenderen. Om det er tilstrækkeligt til at holde på den populære australier, vil tiden vise.

I hvert fald peger flere indikationer på, at Ferrari kan være interesseret, idet Kimi Räikkönen forventes at stoppe efter 2018, men også Mercedes er et varmt emne, med mindre Valtteri Bottas formår at komme på omgangshøjde med Lewis Hamilton.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« ”Jeg er i mit livs form!” Lundgaard vinder på Monza »