Albon kunne have vundet løbet

Alexander Albon havde mod slutningen af åbningsløbet den bedste bil på de bedste dæk. Men et sammenstød med Hamilton, sendte ham ud af løbet.

Østrigs Grand Prix 2020 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/7 2020 klokken 09:07

Det er ikke første gang, at verdensmesteren Lewis Hamilton tager en podieplacering væk fra Red Bull-køreren Alexander Albon.

I følge Christian Horner, var det ikke blot en podieplacering der lå lige til for Albon, men også sejren i løbet.

Horner har efterfølgende bedt Hamilton om at undskylde, mens Hamilton ser deres kollision som et hændeligt løbsuheld, men dog accepterer den straf han fik. Derfor ser han ikke nogen grund til at undskylde yderligere.

"Der er ingen tvivl om, at Mercedes var de hurtigste i dag," udtalte Albon til F1.com efter løbet. "Men vores folk lagde den bedste strategi."

"Da jeg kom ud efter det sidste stop, vidste jeg ikke rigtigt hvor jeg lå, men da jeg fandt ud af det, havde jeg en følelse af, at dette kunne blive rigtigt godt for os."

"Omkring uheldet, havde jeg en fornemmelse af at jeg allerede var forbi ham og havde allerede fokus mod Bottas i front."

"Det gjorde rigtigt ondt at blive taget ud, på den måde af Hamilton. Lidt som det gjorde i Brasilien, men også lidt værre," kom det yderligere fra Albon.

Christian Horner var ikke i tvivl efter løbet.

"Albon kunne nemt have vundet løbet i dag," kom det fra Red Bull chefen.

"Det er en brutal sport og i dag var ingen undtagelse."

"Snurreturen betød, at motoren blev ekstra belastet, på et tidspunkt hvor alle led, hvilket var grunden til at Alex måtte udgå."

"Vi skal nu se enheden igennem og se om vi kan undgå at skulle skifte den allerede," sluttede Horner, der ser frem til et bedre løb i den kommende weekend.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Østrigs GP; løbsresumé: Bottas vinder hektisk sæso Marko: Strafsystemet bør gentænkes »