Racing Point bliver endnu hurtigere

Racing Point overraskede det meste af feltet med farten i deres “Pink-Mercedes”, men nu siger teamet de bliver endnu hurtigere.

Racing Point RP20 . Copyright BWT Racing Point

Af: Nicki Skaaning (ns@bmf1.dk) d. 15/7 2020 klokken 15:07

Racing Point har valgt at have en alternativ strategi for at bygge sin 2020-racer: kopier feltets hurtigste bil.

Det er en strategi, der ikke behager mange af F1’s fans og andre teams, da Racing Point høster frugterne af andre ingeniørers arbejde.

Racing Point har ret, og det viser sig nu, at farten i raceren er bedre end forventet. Ifølge Motorsport.com har vi ikke set det sidste til de lyserøde canadiere.

Teamchef Otmar Szafnauer fortæller således, at hemmeligheden i at finde den ekstra fart ligger i at knække koden til at kunne forstå og formå at opsætte den nye racer.

“Det tager tid,” siger Otmar Szafnauer.

“Med os er der stadigvæk meget mere at lære og gøre. Det er bare at du gør det gennem erfaringer og eksperimenter. Jo flere fredage vi får ind, jo mere vil vi lære omkring setup."

Østrigs Grand Prix 2020. BWT Racing Point med #WeRaceAsOne på snudenØstrigs Grand Prix 2020. BWT Racing Point med #WeRaceAsOne på snuden
Copyright BWT Racing Point


Otmar husker blandet andet fra sin tid hos Honda, at selvom de rykkede udviklingen af dele til næste sæsons racer, formåede teamet alligevel at gøre den gamle bil hurtigere, simpelthen fordi de forstod bilen bedre og bedre.

OM SKRIBENTEN

Nicki fra BMF1 Nicki har været en del af BMF1 siden 2018, og han er en stor bilnørd, som altid har været fan af motorsport.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kubica skal på banen igen Daniel Ricciardo: Vi har forbedret os »