Ocon skuffet

Esteban Ocon kørte nok sit bedste løb for Force India i weekenden, da han sikrede sig en respektabel 6. plads. Men han mener det burde have været bedre.En podieplads var slet ikke urealistisk.

Esteban Ocon i Bahrian . Copyright Force India

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/6 2017 klokken 14:06

Under løbet i Canada, lå Ocon længe lige efter Perez, der igen lå lige efter Ricciardo, der sluttede løbet som nummer 3.

Men selvom holdet fortalte Perez, at han skulle lukke Ocon forbi, så han kunne forsøge at overhale Ricciardo, når han nu ikke kunne, blev den unge franskmand ikke lukket forbi.

Efter løbet, var det en tydeligt fustreret Ocon der mødte pressen, hvor han ikke var lang tild om at hævde, at det var ham der skulle have haft den tredieplads, ikke Ricciardo.

"Jeg havde det der skulle til og ville have haft en god chance for at komme på podiet, hvis Perez havde lukket mig forbi," kom det fra Ocon.

Det hele endte med, at begge Force India biler blev overhalet af Sebastian Vettel, der formåede at kører sin Ferrari helt frem til en 4. plads, fra bagerste spot.

"Holdet fik nogle vigtige point med hjem i dag, hvilket var godt, men personligt havde jeg håbet på mere", kom det fra Ocon efter løbet.

Der skal nok laves en god de-breefing på holdet, efter den indsats.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Straf til Sainz Canadas GP: Hot or Not »