Hamilton i topform

Lewis Hamilton kæmper tæt med Sebastian Vettel om at sikre sig verdensmesterskabet i Formel 1 i år, hvilket han selv godt kan forstå, da han mener at han er i sit livs bedste form!

Hamilton var flyvende til Kinas Grand Prix 2017 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 21/7 2017 klokken 15:07

Lewis Hamilton er i storform i år, ifølge ham selv.
Motivationen er i top og han er sikker på, at han vil blive verdensmester igen i år.

"Alt hvad jeg ved er, at jeg elsker at kørere race. Jeg føler virkelig inden i mig selv, at jeg kører bedre end nogensinde før," kom det i et interview med autosport.

Hamilton indrømmer, at han nok har sagt noget i den stil før, men tilføjer, at denne gang tror han også selv på det, helt inde i sjælen.

"Jeg forbereder mig helt fantastisk godt. Sikre mig at alt er som det skal være!"

"Kort sagt, gør jeg alt det jeg selv kan gøre, på den bedste måde," tilføjede han.

Hamilton udtaler også, at sejren på Silverstone, var en af de mest betydningsfulde. Ikke bare fordi det er hjemmebane løbet, men fordi det er en bane der har betydet så meget for ham, gennem hele karrieren.

Efter løbet måtte Hamilton en tur ud til hans mange fans, hvilket mange mente var et selvisk træk fra ham, men selv mente han bare, at han ville give sine fans noget tilbage.

"De (Hamiltons fans red.) betyder alt for mig. En opbakning som den jeg fik på Silverstone, er bare lige det, der gør at jeg yder lige den tak bedre, end det jeg troede var mit bedste", sluttede Lewis Hamilton, der gør klar til at tage endnu en sejer i Ungarn.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Forskellige bremser Pirelli: Vettel havde sivepunktering »