Mistede Alonso motorkraften eller tålmodigheden?

Under Belgiens Grand Prix på Spa, måtte Fernando endnu engang trække sig ud af løbet før målstregen. Men var det bilens skyld?

Fernando Alonso og hans karikaturtegning . Copyright McLaren

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 29/8 2017 klokken 10:08

Belgiens Grand Prix startede helt fornuftigt for Fernando Alonso. På grund af en straf til Jolyon Palmer, startede han på P10, og i selve starten vekslede han det til P7. Modsat geografien, begyndte det dog at gå ned ad bakke efter Eau Rouge, da Hondamotoren stadig ikke har effekt nok i forhold til de andre, og Alonso måtte med stigende frustration se de andre køre fra ham.

Over radioen til holdet gjorde han opmærksomt på hvor pinlig han fandt situationen han var i, og kort efter alt håb om regn i løbet var udslukket, meldte han om et motorproblem og kørte i pit for resten af dagen.

Alonso på banen
Copyright McLaren


Alt dette virker ikke så usædvanligt når man ser hvordan Hondamotoren har virket de seneste par år, men denne gang undesøgte Honda deres maskineri, og udmeldte til offentligheden at der intet var galt med Alonsos motor.

Da Spanieren efter løbet blev spurgt om hvor længe han kunne blive ved at leve med denne situation, svarede han ” 7-8 løb mere.”
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Stil spørgsmål til Kevin Feature: Motorsportens tempel for fart »