Massa: Denne gang er det slut

Felipe Massa går endegyldigt på pension denne gang, og afviser overfor Formula1.com at han kunne finde på at trække i land som sidste år.

Felipe Massa. . Copyright Williams F1

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 11/11 2017 klokken 14:11

Det var en følelsesladet pressekonference på Monza i 2016, hvor Felipe Massa annoncerede at 2016-sæson ville blive hans sidste i Formel 1.

Felipe Massa annoncerer karrierestop - billeder fra Monza 2016
Copyright Bil Magasinet BMF1


Brasilianeren vendte dog tilbage inden han nåede at gå på pension. En kæderække af begivenheder åbnede op for at Williams kunne beholde Massa endnu et år. Først besluttede Nico Rosberg at stoppe og dernæst skiftede Valtteri Bottas fra Williams til Mercedes.

I 2016 udgik Massa fra et vådt Brasiliansk Grand Prix, og fik dermed ikke den afsked han havde håbet. I år håber han på større succes:
"Ja, det er faktisk mit andet farvel-løb i Brasilien, men denne gang er det helt sikkert det sidste i Formel 1", udtaler Massa under torsdagens pressekonference på Interlagos.

"Så selvfølgelig ser jeg frem til endnu en fantastisk følelse når jeg skal køre mit hjemme-grand prix og virkelig nyde den bane som jeg er vokset op ved. Jeg håber virkelig vi kan få et godt løb og et godt resultat en sidste gang"

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Brasiliens GP: 3. frie træning - Hamilton snydt fo Brasiliens GP Kvalifikationen LIVE - Bottas hurtig »