Kevin havde defekt gulv

Kevin havde et mareridt af en kvalifikation og må nu starte sidst på grund af en placeringsstraf. Ikke den præstation som Haas havde håbet på, på hjemmebanen. Men nu er forklaringen til Kevins manglende fart fundet.

USAs Grand Prix 2017 . Copyright Haas F1

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 22/10 klokken 13:10

Efter kvalifikationen var Kevin Magnussen frustreret og uforstående overfor den dårlige tid (20. og dermed langsommere end begge Sauber-racere):
"Noget var galt. Jeg mener, vi har ikke været helt perfekte hele weekenden, men pludselig havde jeg slet ikke noget greb og jeg forstår ikke hvorfor. Jeg har ikke noget svar på hvorfor jeg var den langsommeste racer på banen. Det er meget skuffende."

Haas har efterfølgende udtalt at gulvet på Kevins racer, gik i stykker allerede på en af de første omgange. Det vil kræve en del arbejde, men teamet mener at kunne skifte det til løbet og dette kan gøres uden at Kevin skal have strafplaceringer.

USAs Grand Prix 2017. Haas hill på COTA. Kevin Magnussen, Romain Grosejan og Gene Haas møder de mange fans
Copyright Haas F1


Desværre så ender Kevin alligevel med at starte sidst, trods at der er tre kørere som tager strafplaceringer. Under kvalifikationen kørte Kevin i vejen for Sergio Perez og denne episode har Kevin fået en straf for på 3 placeringer.

Om episoden, siger Kevin selv:
"...jeg var i vejen for Sergio (Perez). Han var på en out-lap (første omgang ud af pitten, hvor køreren varmer op til en hurtig omgang, red.) og jeg fik ikke sluppet ham forbi, så jeg kan forstå at han var ret sur over dette. Jeg kan kun sige at det var en fejl..."

Kevin Magnussen har ikke udtalt sig om den straf som han efterfølgende har modtaget.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« USA's GP: Kvalifikationen LIVE USA's GP: Løbet LIVE »