Steiner:”Kevin bedre end Romain!”

I et interview op til det kommende løb i Aserbajdsjan, udtaler HAAS team chef, Günther Steiner, at Kevin Magnussen er langt bedre til at tilpasse sig bilen end Romain Grosjean. Han mener at det er derfor at Kevin har klaret sig bedre i år end franskmanden.

Kina Grand Prix 2018 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/4 2018 klokken 14:04

Mens Kevin er god til at tilpasse sig bilen, vil Romain have en bil der opfører sig som han ønsker det fra start.

”Med Romain, skal bilen være næsten perfekt fra start, mens Kevin har en evne til at kører rundt om tingene,” kom det fra Steiner.

”Der er plusser og minusser ved begge ting. ;ed den perfekte bil er Grosjean fantastisk, mens Kevin bare siger at det er OK.”

”Jeg tror han har lært det og at han vil presse hårdt på for at få det som han vil, mens Kevin bedre kan tilpasse sig de små problemer og finde en vej omkring dem. Nu har vi bare behov for at få begge kørere til at blive komfortable med bilen, så begge kan performe.”

”Jeg er rimelig rolig, fordi jeg er sikker på at det nok skal lykkes for os!”

Steiner nægter at sige, at han er skuffet over Grosjeans indsats ind til nu, da der er kørt for få løb til at sige, at han ikke gør det godt nok, men indrømmer at de har fokus på, at få franskmanden til også at performe.

”Jeg vil ikke sige, at han underperformer. Der har været ting, der ikke har gået i hans retning, som for eksempel vores indsats i Australien, hvor han ellers viste god styrke.”

”Det er en lang sæson vi har, og jeg er sikker på, at han nok skal komme igen,” sluttede han.

Der er dog ingen tvivl om, at Kevin Magnussen er stjernen på holdet for tiden, hvilket der nok er mange danskere der ønsker, skal vare ved.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Magnussen vil forbi Renault Ricciardo afviser at have indgået aftale med Ferra »