HAAS vil fange McLaren

Vintersæsonen pegede på, at HAAS kunne gå hen og blive det bedste hold i midterfeltet i 2018, men svigtende held og lidt for sløset træning i pitten, betyder at de ”kun” er nummer 6 i mesterskabskampen, men det skal der laves om på.

Guenther Steiner og Gene Haas . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/4 2018 klokken 09:04

HAAS holdchef Günther Steiner, vil op på den 4. plads, som han mener holdet fortjener.

”Vi har været uheldige i år,” kom det direkte fra Steiner.

”Havde vi lykkedes med at komme i mål, på de placeringer vi havde i Australien, ville det hele have set meget anderledes ud.”

”Lige nu er Renault 14 point foran os og McLaren 17. Det kan vi sagtens hente,” kom det yderligere fra den ambitiøse østriger.

Alle HAAS 11 point, er scoret af Kevin Magnussen, der har haft sin bedste sæsonstart siden han kom til Formel 1, hvis vi lige ser bort fra hans fantastiske 2. plads i Melbourne i det allerførste løb han kørte for McLaren, hvilket i øvrigt er den seneste podieplacering McLaren har fået.

Günther Steiner indrømmer dog, at holdet selv skal sikre, at deres held kommer tilbage til dem.

”Vi bliver nød til at lave vores eget held. Australilen var ikke god, men ellers er vi der hvor vi bør være,” kom det fra ham.

At strategien svigtede i Kina, var også meget uheldigt, da det udelukkende skyldes at de ikke havde friske dæk nok, da sikkerhedsbilen kom på banen, hvilket McLaren og Renault havde.

Steiner bekræfter dog, at de ikke vil ofre denne sæson, for at fokusere på den næste.

”Sidste år, havde vi ikke så mange opdateringer til bilen undervejs, men sådan bliver det ikke i år. Vi har allerede besluttet os for, at vi vil sikre at der kommer opdateringer løbende, så vi kan holde den pace vi har nu, i forhold til de øvrige,” sluttede han.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Boullier satser stort på søndag Magnussen vil forbi Renault »