Ricciardo afviser at have indgået aftale med Ferrari

Red Bull stjernen, Daniel Ricciardo, afviser, at han har skrevet under på en forhåndsaftale med Ferrari, som der ellers har været flere rygter fremme om over de seneste par dage. ”Jeg taler kun med Red Bull om min fremtid lige nu!”

Kinas Grand Prix 2018 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/4 2018 klokken 15:04

Flere medier har over de sidste par dage, hævdet at de ved, at Daniel Ricciardo har indgået en aftale med Ferrari for den kommende sæson, skulle Red Bull ikke levere den bil han forlanger.

Ricciardo, der vandt det seneste Formel 1 Grand Prix i Kina, afviser pure disse spekulationer og siger samtidig, at det kun er Red Bull han taler med om hans fremtid.

”Rapporterne om at jeg har en kontrakt med Ferrari er ikke sande,” kom det fra Ricciardo under dagens pressemøde i Baku.

”Jeg har kun talt med Red Bull. Selv sidste år, var vi meget åbne overfor hinanden og de har udtrykt ønske om at beholde mig.”

”Jeg er opmærksom på de rygter der er, men der har ikke været andet, så de er falske,” tilføjede den sympatiske australier.

”Jeg bliver nød til at sikre mig, at der er rene linjer der hvor jeg vælger at gå hen. Det vil ikke give nogen mening, hvis jeg følte at jeg ikke havde en chance. Hvis jeg kom til et hold, hvor der var nogle ting jeg ikke kunne.”

”hos Red Bull, har der altid været synlige og fair linjer, det vil jeg også forlange af et andet hold, hvis jeg skulle skifte.”

Da han bliver spurgt ind til, hvordan han ville have det, skulle han blive sat op mod Hamilton hos Mercedes, svarede han blot, at han havde kørt på hold med Vettel og Verstappen, som var udfordrende, så Lewis ville blive en god udfordring.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Steiner:”Kevin bedre end Romain!” Aserbajdsjans GP: 1. Frie træning »