Honda fyrer det sidste af

McLaren har oplevet en markant fremgang fra deres motorleverandør Honda i år, der allerede nu, har brugt en del af de Tokens, der stilles til rådighed hvert år. Nu er de klar til at bruge de sidste.

Ungarns GP 2015 . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/8 2016 klokken 12:08

Om det er Renault eller Honda der har forbedret sine motorer mest, kan være svært at bedømme, men en ting er sikkert, de har forbedret sig markant.

Nu melder Honda så ud, at de er klar til at bruge de sidste Tokens, de her til rådighed i år, for at komme lige det længere frem, så de regelmæssigt kan komme i pointene.

Honda er opmærksomme på, at der er meget langt op til de forreste, men at komme i pointene burde være muligt.

Yusuke Hasegawa, der er Hondas motorsportschef, udtaler samtidig, at han er overrasket over den store fremgang som Renault har opnået med deres motorer i år.

”Lige nu er vi nummer fire på motorsiden,” kom det fra Hasegawa. ”Det er Mercedes, Ferrari, Renault og så os”.

”Vi har langt op til Renault, som jeg er meget overraskede over i år. De har virkelig gjort et godt arbejde”, tilføjede han.

”Til næste år, er det vores mål at komme op på Mercedes niveau. På nuværende tidspunkt ved jeg ikke om det er muligt, men det er vores mål”.

”Vi har udviklet os meget i år, mindst lige så meget som Mercedes. De har i hvert fald ikke trukket fra os”.

”Deres tal er helt utrolige, men når man ser på det fra en mere videnskabelig side, er der begrænsninger for hvor meget de kan få ud af motoren og hvor meget de kan udvikle, hvilet betyder at vi bør komme tættere på dem, hen af vejen”, sluttede Hasegawa.

Det nuværende motorreglement fortsætter til 2020, så der er stadig lidt tid til at indhente Mercedes, for Honda.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kvyat: Det ville være en fantastisk mulighed Ny McLaren CEO »