Hamilton på vej ned?

Den forsvarende verdensmester, Lewis Hamilton, ser ud til at være ramt af uheld og manglende motivation. Er dette begyndelsen til kongens fald, eller kommer han tilbage med ny energi i Baku og vender situationen?

Australiens Grand Prix 2018 . Copyright Formula1.com

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/4 2018 klokken 09:04

For nogle år siden var Lewis Hamilton kendt for at køre ud af et forkert spor, når tingene gik mod ham. Men det har de tidligere år vist sig ikke at være tilfældet.

Nu ser det dog ud til, at vi måske er på vej til at se Hamilton i en ny nedtur.

Mercedes, og især Hamilton, kom til start i Melbourne, med selvtilliden i top og en forventning om, at de ville smadre Ferrari og Red Bull. Men efter en strategifejl, mistede de den oplagte sejer i Melbourne, hvilket gav Hamilton en mentalt slag i ansigtet, han ikke ser ud til at være kommet over endnu.

I Bahrain, var Ferrari stærke og gav Mercedes stryg igen, mens Mercedes længe så ud til at have den bedste strategi i Kina, som så blev overgået af Red Bull.

Men i Kina, var det Valtteri Bottas der lå til at vinde, ikke Hamilton, der bare lå og forsøgte at følge med, længere nede i feltet.

De store joks er væk fra Hamilton og smilet ser noget falmet ud!

Det kunne se ud til, at Hamilton har mistet selvtilliden og troen på, at Mercedes kan hjælpe ham til at vinde med den rette strategi, da meget tyder på, at de ikke har den hurtigste bil mere.

Når man så samtidig ser Toto Wolff i pitten reagere som han gør, hvor det er tydeligt at også han tror, at Hamilton ikke har det der skal til, lige nu, kunne det se ud som om at vi er startet på slutningen for Hamiltons dominans.

Løbet i Baku om 13 dage, vil blive meget afgørende for Hamiltons sæson. Endnu et dårligt resultat, som er alt andet end en sejr, vil være en katastrofe.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel forsvarer Verstappen FIA holder øje med Mad Max »