HAAS er perfekt for Magnussen

At være en del af et lille hold, hvor der ikke er et konstant pres på for at vinde, er noget der passer Kevin Magnussen godt. Det er derfor det går ham bedre i Formel 1 nu.

Kevin Magnussen om søndagen til Spaniens GP . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/6 2017 klokken 08:06

"Vi har slet ikke samme pres på for at vinde eller bare at gøre det rigtige hele tiden, som jeg oplevede på de andre hold", udtaler Kevin Magnussen i et interview op til Canadas Grand Prix i næste weekend.

"HAAS har en helt anden tilgang til Formel 1."

"De ved at de er nye i Formel 1 og de ikke kommer til at vinde løb lige med det samme, faktisk er det slet ikke en målsætning, selvom det selvfølgelig er min", tilføjede danskeren, der nyder godt af den afslappede atmosfære på holdet.

Den afslappet indstilling, skal dog ikke forveksles med, at de ikke har ambitioner, for det er tydeligt, at HAAS gerne vil vise at de kan være med, selvom budgettet er langt mindre end det de hold de primært kæmper med, har til rådighed.

Da BMF1 mødte Gene Haas i Monaco, var netop lysten til at vinde, noget af det der kom frem, men ikke for enhver pris.

Samtidig var det også tydeligt, at Gene Haas godt kan li at se en kører der går til den, hvorfor han er større tilhænger af Kevins kørerstil, frem for Grosjeans.

Med den nye ro Kevin har fundet, kan han også gå hen og finde sine egne bedste styrker frem på ny, hvilket hans fantastiske starter er en af, som vi så ham udfører i Monaco.

Første omgang af Monacos GP
Copyright Haas F1


HAAS kan blive det helt store vendepunkt for K-Mag, hvilket kan betyde, at målet om at blive verdensmester en dag, slet ikke er så umuligt som det så ud i 15 og 16.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« 21 i 19 Sauber optimistiske »