Grosjean på vej ud

Mens flere og flere hold, melder ud hvem der skal kører for dem i 2019, er der tavshed fra HAAS. Nu forlyder det dog, at Grosjean skulle være på vej ud og Ocon på vej ind.

Italiens Grand Prix 2018 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/9 2018 klokken 20:09

HAAS har haft sin hidtil bedste sæson i år. Selvom de ikke skulle få et eneste point mere, vil det allerede nu være bedre end sidste år.

Det betyder også, at der er flere kørere der har fået øjnene op overfor det amerikanske hold, der samtidig søger en kører, der ved siden af Kevin Magnussen, kan give holdet endnu mere styrke fremover.

Det tyder på, at Günther Steiner og Gene Haas, ikke længere tror at Romain Grosjean er manden der kan gøre det.

"Vi ved alle, at kørere kan svinge med deres performance," udtalte Steiner efter løbet på Monza, hvor Grosjean havde et af de bedre løb, men som han blev diskvalificeret for efterfølgende, på grund at en teknisk uoverensstemmelse med deres gulv.

"Men Romain har haft lige lovligt store udsving i år. Han skal se at blive mere stabil, hvis han skal fortsætte på holdet," kom det yderligere fra den altid ligefremme Steiner.

Op til Singapores Grand Prix, er der så kommet yderligere pres på, dels fordi Ferrari nu har meldt ud, hvordan de er bemandet i 2019, hvilket delvist har fået Sauber til at bekræfte deres line-up, ved at bekræfte at Räikkönen har sikret sig det ene sæde.

Alle peger på, at Kevin Magnussen er sikret mindst et år mere hos HAAS, men at man venter med at komme med en annoncering, til man har taget en beslutning om hvem der skal sidde i den anden racer.

Og mere og mere tyder på, at det ikke bliver Grosjean.

Et yderst HOT emne til dette sæde, er en anden franskmand, der også kæmper for sit Formel 1 liv, nemlig Esteban Ocon.

Ocon og Magnussen, vil være et stærkt makkerpar, men det vil ikke blive meldt ud, før Force India melder ud, at Stroll vil blive makker med Perez.

Så der er stadig lidt puslespil der skal falde på plads, inden vi ser en HAAS udmelding.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Toro Rosso kigger på Schumacher Martin Brundle: Raikkonen skifte kan skade nye tal »