Ocons fremtid meget usikker

Esteban Ocon, der anses som en af Formel 1 feltets mest talentfulde kørere, kan ende uden et sæde efter denne sæson, som følge af nogle af rokaderne i feltet.

Ocon . Copyright Force Inda

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/9 2018 klokken 14:09

Ocon er en hurtig ung franskmand, der har været spået en stor fremtid i Formel 1, da han tilhører Mercedes Junior programmet og fortsat også er tilknyttet Renault.

Men da Stroll købte Force India, skete der noget omkring Ocon, som ikke mange havde forudset.

Først så det ud til, at Ocon ville rykke over til Renault, hvor Sainz skulle ryge ud.

Det sæde snuppede Ricciardo så foran snuden på ham.

Så pegede mange mod McLaren, men her rykkede Sainz og Norris så ind foran franskmanden.

Det efterlader så mulighed for at komme til Williams eller Toro Rosso. Sidstnævnte virker usandsynligt, da Red Bull altid har en plan om at holde fast i deres egne kørere og at bruge Toro Rosso som udviklingshold til Red Bull.

Williams ser således ud til at være hans sidste chance, men her er også en anden Mercedes juniorkører, George Russell, inde i billedet.

Vinder Russell Formel 2 mesterskabet, har Mercedes en kontrakt med ham om, at han får et Formel 1 sæde, hvilket i sidste ende kan betyde, at Ocon ryger helt ud af Formel 1.

Den næste bølge af kørerannonceringer forventes at komme meget snart og inden Singapores Formel 1 Grand Prix om lidt over en uge.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel utilfreds med Räikkönen Kimi klar til at stoppe »