Monaco gør klar

Det forlyder nu, at man ikke tror på at der kan afvikles Formel 1 løb, før sidst i maj måned, hvilket betyder at Monaco kan blive årets åbningsløb. I Monaco fortsætter forberedelserne til årets højdepunkt.

Monacos Grand Prix 2019 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/3 2020 klokken 16:03

Formel 1 løbet i Monaco, er ikke kendt for at være spændende, men mere for at have årets vildeste kvalifikation og ikke mindst en paddock fyldt med kendisser.

De lokale arrangører, Automolile Club De Monaco, fortæller, at de kører efter en tidsplan, der holder fast i den kendte dato og at alt bliver forberedt herefter.

Klubbens lokale kontor, er lukket som følge af Corona virussen, men de arbejder blot videre virtuelt.

Meget tyder på, at det nye løb i Holland og det efterfølgende i Spanien, også vil blive udskudt, hvilket i givet fald betyder, at Monaco vil blive åbningsløbet.

Noget af det, der dog er stor uvished om, er den normalt lange weekend, vil blive forkortet, da Formel 1 har planer om, at få gennemført mange løb på kort tid.

De korte weekender, hvor alt bliver presset sammen på to dage, som vi så det sidste år i Japan, da lørdagen udgik på grund af en tyfon, vil give holdene mulighed for at komme ind fredag, frem for torsdag, og dermed gøre det muligt at afvikle løb i tre weekender efter hinanden.

Sommerferien i august ser også ud til at ryge, så der optimalt set, kan afvikles 17 ud af de oprindeligt planlagte 22 løb.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Formel 1 melder ud! Agnelli-familien går ind i kampen mod Corona »