Force India overvejer navneskift

Ifølge Force India medejer Vijay Mallya, kan der være et muligt navneskift på vej for teamet. Nu hvor målet med, at tiltrække Indiske sponsorer og kører ikke er blevet indfriet.

Spaniens Grand Prix. Søndag . Copyright Force India

Af: Allan Nicolaisen (ani@bmf1.dk) d. 14/6 2017 klokken 23:06

Vijay Mallya købte i 2008 teamet og dømte det Force India. Det det var hensigten at tiltrække indiske sponsorer og få en indisk F1-kører. Navneskifte for Silverstone-teamet er ikke uprøvet, det har tidligere fungeret som Jordan, Midland og sidst Spyker.

Siden Force India blev skabt, har teamet gjort stort fremskridt på banen, hvor det sidste år blev til en sensationel fjerdeplads i konstruktørmesterskabet foran Toro Rosso og Williams.

Men på trods af de imponerende resultater, er det ikke blevet mange sponsorer, udover dette års tilføjelse af sponsoren BWT. I 2016 var et navneskifte til Aston Martin Racing nært forestående, som en del af en større sponsoraftale, men aftalen gik til sidst i vasken.

Force India har aldrig haft en indisk kører, mens holdets indiske sponsorer var for det meste mærker forbundet med selskaber som Vijay Mallya, har været ejer af eller medejer i.

Vijay Mallya
Copyright Sahara Force India


Mallya har udtalt til Motorsport.com: "Vi har en voksende følelse af, at vi burde kunne tiltrække flere internationale sponsorer, nu hvor vi har forbedret vores præstationer markant.”

Han fortsætter: “Vi bør overveje og ændre navnet, så det har et mere internationalt udtryk. Nogle folk mener, at nuværende Force India-navn har sine begrænsninger internationalt.”

Vijay udtalte også: "Jeg overvejer sammen med de andre aktionærer, hvilke skridt der skal tages, men det er en stor beslutning, og ikke en der skal tages i hast.”

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Verstappen skuffet over Renault Kubica puster Palmer i nakken »