Ferrari melder klar

Ferrari, AlphaTauri og Pirelli har deres hovedkvarter i Norditalien, der er hårdt ramt af Corona virus, hvilket har fået dem til at tage ekstra forholdsregler inden åbningsløbet om under to uger i Australien.

USA's GP 2019 . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/3 2020 klokken 08:03

AlphaTauri chef Franz Trost har meldt ud, at han mener det vil være unfair hvis løbet i Australien gennemføres, hvis der er et eller flere hold, der ikke får mulighed for at deltage, med henvisning til deres egne udfordringer med Corona virussen.

Nu melder Ferrari så ud, at de er klar og er ved at forberede sig til turen ud til det første løb.

"I modsætning til hvad der bliver reporteret, så kan vi bekræfte, at vi tager afsted til Australien og Bahrain," lyder det fra en Ferrari talsmand til Ansa News.

Samtidig bekræfter arrangørerne bag Australiens Formel 1 Grand Prix, at alt går efter planen og at de er klar til at gennemføre løbet.

FIA bakker denne udmelding op her til morgen ved at melde ud, at de byder alle velkommen til Melbourne.

Vi mangler at hører en udmelding fra Pirelli, der har deres hovedkvarter lige udenfor Milano, hvilket er et af de hårdest ramte områder.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Canadierne Stroll og Latifi kører med forkert lice Fordelene ved DAS er stærkt overdrevet »