McLaren-chef langer ud efter Ferrari-chef

McLaren-chef Zak Brown er rasende på Ferrari-chef Mattia Binotto, der modsætter sig en hurtig beslutning om at sænke budgetloftet yderligere for Formel 1-holdene. "Han lever i en drømmeverden"

Zak Brown . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 24/4 2020 klokken 10:04

Den igangværende Corona-krise, betyder at der skal tages mange beslutninger, der har store konsekvenser og de skal tages hurtigt.

Ferrarichef Mattia Binotto, har bare ikke lyst til, at der skal tages forhastede beslutninger, når det kommer til at sænke budgetloftet yderligere for Formel 1-holdene.

Det er vedtaget, at der fra 2021 vil være et budgetloft på 180 millioner $, men som følge af krisen, der presser mange hold helt i bund, skal det ned på 150 millioner $.

Det er alle hold, med undtagelse af Ferrari, enig i, hvilket har fået McLarens chef Zak Brown op i det røde felt.

"Jeg føler mig nærmest målløs, når jeg hører hans (Binottos, red.), reaktion," udtaler Brown i et interview med den engelske avis The Guardian.

"Vi står overfor den største krise i vores tid. Lande lukker. Fabrikker lukker. Hvis man ikke tager hurtige beslutninger kan det blive fatalt."

Udtalelsen kommer efter at Binotto har valgt at sætte sig op imod en yderligere reduktion af budgetloftet, med undskyldningen om, at man bliver nødt til at tænke sig godt om, inden man tager en så vigtig beslutning.

"Jeg tror alle CEOs verden over tager hurtige beslutninger for at håndtere krisen," sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Formel 1-eksperten: Hvad venter Vettel på? Red Bull: 2x F1-løb i Østrig »