Wehrlein tæt på aftale

Efter annonceringen fra Nico Rosberg om at han stopper med øjeblikkelig virkning, har der været mange spekulationer om hvem der får det eftertragtede sæde. Meget tyder nu på, at det bliver Pascal Wehrlein der får den helt store chance.

Pascal Wehrlein i Manor raceren . Copyright Monzanet.it

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/12 2016 klokken 10:12

Efter et år under oplæring hos Manor i den bagereste ende af Formel 1-feltet, er der nu meget der tyder på, at unge Pascal Wehrlein rykker helt frem i front af feltet.

Nico Rosbergs chockudmelding, at han stopper i Formel 1 nu hvor han har vundet mesterskabet, har udløst mange spekulationer om hvem der så skal overtage det meget eftertragtede ledige sæde hos Mercedes.

En af dem der har været nævnt en del, er Fernando Alonso, der tidligere har sagt, at han meget gerne ville køre for Mercedes.

Men når Hamilton er i den anden racer, er der ikke meget der tyder på at det vil ske. Sidst de to kørte for samme hold, gik det ikke så godt, og selvom de begge er mere modne nu, er det svært at se dem på samme hold igen.

Men Mercedes' juniorkører Pascal Wehrlein ser ud til at passe perfekt til rollen.

Han har haft et hårdt år hos Manor, men har gang på gang vist, at han har formået at få mere ud af bilen, end det den kunne, samtidig med at han har sat Esteban Ocon under pres.

At det så var Ocon der fik Force India-sædet, selvom Pascal Wehrlein tydeligt var den hurtigste af de to, kan hænge sammen med, at Rosbergs afsked måske slet ikke var så overraskende for Mercedes.

Mercedes forventes at komme med en udmelding inden jul, og Pascal Wehrlein forventes at få en fantastisk julegave af dem!

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Video: Seb og Kimi på Daytona Kørerportræt: Nico Rosberg (med video) »