Video: Seb og Kimi på Daytona

Sebastian Vettel og Kimi Räikkönen var forbi Daytona International Speedway i weekenden, for at give den gas i deres Formel 1-racerere og her kan I se lidt af, hvad der skete.

Kimi Räikkönen og Sebastian Vettel. . Copyright Ferrari Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 5/12 2016 klokken 23:12

Det er snart fjorten dage siden, at Formel 1-sæsonen sluttede og vi kunne krone Nico Rosberg som Formel 1-verdensmester 2016. En slut Formel 1-sæson betyder dog ikke at kørerne har fri, fordi flere af dem er fortsat i gang med, at lave en del arbejde for deres respektive teams. De to Mercedes-kørere har blandt andet været til sæson afslutning hos teamet, mens Ferrari-kørerne har været over på den anden side af Atlanten.

Sebastian Vettel.
Copyright Ferrari Media


Kimi Räikkönen og Sebastian Vettel var nemlig et smut forbi den traditionsrige Daytona-bane i weekenden, hvor Ferrari afholdte deres årlige sæson afslutnings festival, Ferrari Finali Mondiali. Ferraris sæson afslutning er et event, hvor man samler alt det Ferrari nu har at byde på, samt hylder alle de kørere, som har hentet sejre hjem til de stejlende hingste eller gjort dem stolte i løbet af sæsonen.

Kimi Räikkönen.
Copyright Ferrari Media


Der er dog også plads til en masse Formel 1-biler af både den nye og gamle slags, hvilket var grunden til at Kimi Räikkönen og Sebastian Vettel var tilstede. De to nuværende Ferrari-kørere gav nemlig en opvisning i deres 2016-racere, hvor de blandt andet kørte rundt på banen, lavede pit stops og når ja, lidt dæk kom de også til at brænde af.

Man kunne følge hele begivenheden på Ferraris Youtube-kanal, men her på BMF1 nøjes vi med at linke til en lille teaser, hvor man blandt andet kan se Kimi og Seb hygge sig på den traditionsrige bane i Florida.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ingen straf til Hamilton Wehrlein tæt på aftale »