Jeg skal ikke afløse Rosberg

Flere kørere er blevet nævnt som afløsere til Nico Rosberg, men det bliver ikke Sebastian Vettel, er tyskeren selv ude at sige.

Sebastian Vettel. . Copyright Ferrari Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 4/12 2016 klokken 23:12

I fredags kom det frem, at den ny kronede Formel 1-verdensmester, Nico Rosberg har valgt at stoppe sin Formel 1-karrierer. Det betyder at flere kørere har været nævnt som mulige afløsere til den tyske verdensmester, både af de kørere som har en kontrakt for den kommende sæson og af de kørere som ikke har en kontrakt for den kommende sæson. En af de kørere som har været nævnt er Ferraris Sebastian Vettel, men nu har den tidligere tyske verdensmester været ude at sige, at han på ingen måde skal afløse Nico Rosberg.

Kimi Räikkönen og Sebastian Vettel.
Copyright Ferrari Media


Tyskeren har som bekendt en kontrakt med Ferrari, som gælder for den kommende sæson og den kontrakt har han tænkt sig at overholde.

"Det er vist ikke nogen hemmelighed at både Kimi Räikkönen og jeg har en kontrakt med Ferrari, som gælder for den kommende sæson. Derfor burde det være klart, at se, at jeg på ingen måde skal over til Mercedes," lyder det fra Sebastian Vettel.

Lewis Hamilton, Nico Rosberg og Sebastian Vettel på podiet.
Copyright Ferrari Media


Nu er en kontrakt i Formel 1 som bekendt ikke mere værd, end det papir den er skrevet på, men lad os stole på Vettel som selv siger, at han ikke er inde i billedet. Så er der fortsat en del navne tilbage, hvoraf blandt andet Pascal Wehrlein, Fernando Alonso og Valtteri Bottas, alle har været nævnt. Af de tre kørere må man gå ud fra, at Pascal Wehrlein og Valtteri Bottas er favoritterne. Wehrlein er ejet af Mercedes, som regner ham som et stort talent, mens Bottas har Toto Wolff som manager. Det er dog ikke til at vide, hvem der får pladsen, så det bliver spændende at følge sagen til ende.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Wolff: Vi har tre veje vi kan gå Officielt. Frankrigs GP er tilbage fra 2018 »