McLaren fortsætter udviklingen

McLaren vinder næppe nogen løb i år, men de har alligevel valgt at fortsætte med at udvikle på 2016 raceren.

Der arbejdes hos McLaren . Copyright McLaren Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 3/8 2016 klokken 20:08

Det er efterhånden mange sæsoner siden, at McLaren sidst har kæmpet med om sejrene. Sidste sæson var intet mindre end katastrofal, mens denne sæson har været noget bedre for teamet fra Woking. Derfor skulle man da mene, at det ville være bedst at fortsætte den gode udvikling, ved at begynde at bruge at det man har lært på at udvikle 2017 raceren, som mange andre teams har valgt at gøre. Sådan tænker man dog ikke hos McLaren, fordi her er man ikke klar til at "droppe" 2016 raceren total.

Jenson Button og Fernando Alonso
Copyright McLaren Media


Eric Boullier fortæller nemlig, at man godt nok er begyndt at udvikle en hel del på 2017 bilen, men at man fortsat vil komme med opdateringer til den nuværende bil.

"Vi vil fortsat komme med nogle opdateringer efter sommerpausen, men det er klart at vores fokus mest er på 2017 raceren. De to ting kan dog godt høre sammen, fordi vi kan jo afprøve ting i løbet af denne sæson, som også kan bruges i næste sæson, hvis de virker," lyder det fra McLaren teamchefen.

Eric Boullier
Copyright McLaren Media


Den strategi fra McLaren stemmer også ret godt overens med den, som deres motorleverandør Honda har valgt. Den japanske motorleverandør udvikler nemlig fortsat på deres motor, så den kan blive så god som muligt og det forventes, at de kommer med det man kan kalde en rimelig stor opdatering senere på sæsonen. Derfor skal det nok blive spændende at følge McLaren mod slutningen af sæsonen, fordi det kan være de kan snuppe et podie. Det er nok meget usandsynligt, men man skal aldrig sige aldrig.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Wolff vil have Ocon til Renault Dødsfald: Chris Amon »