Wolff vil have Ocon til Renault

Mercedes Chef Toto Wolff, mener Renault vil lave en stor fejl, hvis ikke de forfremmer Ocon til Grand Prix kører efter denne sæson. "Ellers tager vi ham selv"

Renault præsentation 2016 . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/8 2016 klokken 15:08

Renault reservekører Esteban Ocon har været på banen under flere fredagstræninger i år, samt testet for Mercedes. Under alle kørsler har han vist fornem fart, noget Toto Wolff har bemærket.

"Han har vist stort potentiale og har flere gange været lige så hurtig som Kevin (Magnussen red.)", kom det fra Mercedeschefen.

Ocon er egentlig tilknyttet Mercedes Junior program, men er udlånt til Reanult, da der er for mange unge kørere tilknyttet det førende hold.

Rygter peger på, at Ocon efter sommerferien vil blive forfremmet til Grand Prix kører, men for Manor, som Mercedes også har hjulpet meget i år.

Hos Manor har Mercedes allerede placeret Pascal Wehrlein, der også er Mercedes junior kører.

Ved at sætte Ocon i den anden Manor rcer, vil de få mulighed for at sammenligne de to aspiranter og derved sikre, at de vælger den rigtige af de to, når enten Hamilton eller Rosberg forlader holdet.

Men Wolff forventer dog at det er Wehrein der fortsætter hos Manor i 2017, mens han opfordre Renault til at bruge Ocon i en af deres biler.

Ved at sammenligne talentet Ocon med Magnussen, er der noget der tyder på at det er Palmer der er manden, som Wolff gerne se gøre plads for franskmanden.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« McLaren har lagt sag an mod Mercedes McLaren fortsætter udviklingen »