McLaren har lagt sag an mod Mercedes

McLaren har lagt sag an mod Mercedes, fordi folkene fra Woking mener at de har skrevet kontrakt med en af sølvpilenes ansatte, men det er Mercedes ikke enige i.

Mclaren pitvæg Ungarns GP 2013 . Copyright McLaren Group

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 2/8 2016 klokken 19:08

Fra midten af 1990erne og op til et sted omkring 2012, var McLaren og Mercedes de bedste venner i hele feltet. Mercedes leverede nemlig nogle gode motorer til McLaren, hvilket gav holdet fra Woking en masse sejre. I 2010 valgte Mercedes dog at lave deres eget team, hvilket førte til en skilsmisse mellem de to, da Mercedes AMG selv blev stærke nok til at tage sejre. Det betød at de hev Lewis Hamilton over til dem, mens man stoppede samarbejdet med McLaren nogle sæsoner senere, da McLaren og Honda begyndte at arbejde sammen igen.

Lewis Hamilton i de gode McLaren Mercedes dage
Copyright McLaren


Nu har uvenskabet mellem de to dog nået nye højder, fordi McLaren har trukket Mercedes i retten. McLaren mener nemlig at de har en aftale med Loic Serra, som er chef for den aerodynamiske afdeling hos Mercedes, omkring at han skal til Woking og arbejde fra og med næste sæson. Det skulle han muligvis også, men Mercedes har angiveligt overtalt ham til at blive, så han dermed bryder den kontrakt han angiveligt har med McLaren.

McLaren Mercedes
Copyright McLaren Media


Der er dog ikke sluppet meget ud omkring sagen, fordi de to teams ønsker ikke rigtig at kommenterer på noget, men det lyder ikke godt, hvis Loic Serra har skrevet under på en kontrakt med McLaren og han så ikke vil skifte alligevel. Så man må da håbe sagen kommer til at gå hurtigt og alle får det ud af den de gerne vil have. Serra har i øvrigt været hos Mercedes siden teamet blev stiftet tilbage i 2010, men han har kun været chef for de aerodynamiske afdeling siden 2013. Serra arbejdede i øvrigt for BMW Sauber, fra 2006 til og med 2009 sæsonen.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sådan tester Pirelli Wolff vil have Ocon til Renault »