Canadas GP: Vejrudsigten

Canadas Grand Prix, der afvikles på CIRCUIT GILLES-VILLENEUVE, er en af de mest populære baner blandt kørerne, men ofte også en bane der byder på udfordringer med vejret. Her kan du se hvad kørere og hold skal takle i den kommende weekend

McLaren regnvejrsdæk . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/6 2017 klokken 14:06

Efter en weekend i Monaco, hvor der var flot sol og temperature der var jævne over hele weekenden, er det anderledes og svære at få lagt den rette strategi, når Formel 1 feltet kommer til Canada i den kommende weekend.

Noget tyder på, at ikke ene eneste træning vil kunne forberede dem på forholdene til løbet om søndagen.

Fredag er der varslet overskyet, men stor chance for torden og moderat chance for regn. Temperaturene forventes at ligge omkring 23 grader.

Lørdag Formiddagen, vil starte meget som fredagen, mens eftermiddagen skulle stilne af, så der er en rimelig chance for tørvejr til kvalifikationen. Temperaturene skulle være som fredag, omkring 23 grader

Søndag. Her skulle solen have en chance for at finde vej gennem skyerne, som dog også vil være over banen i Montreal. Temperaturene ser ud til at stige en anelse og forventes at komme op omkring 24 grader.

Så det bliver en udfordring at finde det helt rigtige setup til kvalifikation og løb.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Renault sigter højere Dæk til Canada »