Button vil køre igen

Jenson Button er på besøg i paddock i Japan. Her er han for at prøve at få gang i sin racing karriere igen. En opgave der kan blive udfordrende, selvom han har et verdensmesterskab i rygsækken.

Jenson Button . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/10 2017 klokken 09:10

Jenson Button, der blev reduceret til reservekører efter sidste sæson, for at gøre plads til Stoffel Vandoorne hos McLaren, ønsker at komme til at køre race igen.

Officielt er Button kun reserve i år, hvorefter McLaren skal tage en beslutning, om de vil beholde ham som reserve, sætte ham tilbage i en Formel 1 bil, eller slippe ham helt.

Button selv, tror ikke på at han kan komme tilbage til Formel 1, selvom Alonso endnu ikke har valgt at forlænge med McLaren.

På den baggrund er Jenson ikke i Japan, for at vise at han er klar til at komme tilbage til Formel 1, men for at se på nogle af de andre muligheder der er indenfor racing, herunder den japanske Super GT.

Button fortalte også til pressen i Japan, at han også vil være at finde i paddock i USA, hvor det er IMSA der er fokus på.

"Jeg er klar til at få en seriøs racing karriere igen," kom det fra ham. "Det er jeg ude for at søge."

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Japans GP: 2. frie træning. Regn Alonso antyder at han tager et år mere »