Button har misset båden!

Jenson Button har endnu ikke meldt ud, hvad han har tænkt sig at gøre efter denne sæson. Rygter har længe peget på, at han ville skifte til Williams, men nu virker det til at det løb er kørt.

Malaysias GP 2015 . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/9 2016 klokken 12:09

Claire Williams har udtalt, at hun ikke vil vente på at der kommer en god kører til hende, men at det er Williams der beslutter hvem der skal kører for dem.
Samtidig understregede hun, at hun gerne så Jenson Button som en del af holdet, men at hun skulle have en beslutning på plads fra ham inden Italiens Formel 1 Grand Prix var overstået.

Jenson Button har endnu engang meldt ud, at hans annoncering omkring hans fremtid, endnu ikke er klar, hvilket har fået Williams til at melde ud, at Button har misset båden.

”Vi venter ikke på en udmelding fra ham, så det ser ud til, at han har misset båden” kom det fra Claire Williams i den italienske paddock i dag.

BMF1 er tilstede i Monza paddocken og har naturligvis stor interesse i, at finde ud af hvem der så står på listen over kandidater til at erstatte Felipe Massa.

Vi ville gerne sige, at Kevin Magnussen skulle være på vej til Williams, men det er der desværre ikke meget der tyder på.

Sergio Perez er stadig et meget hot navn, men som Claire siger, er det nu der skal komme et svar fra ham, hvis han ønsker at blive en del af holdet.
Og det svar er måske kommet.
Perez udtalte torsdag, kort inden Massas annoncering, til BMF1, at Massa sad i en meget hurtig og interessant bil.

Om det så er hans måde at sige på, at forhandlingerne med Williams er i gang eller om han bare lige vil sige til Williams, at han er klar til at blive inviteret indenfor, må vi vente med at se.

Om Jenson Button venter på hvad Ron Dennis finder på, som for to år siden, eller om han har taget en beslutning om at stoppe, venter vi også på at se. Men det lader ikke til at det er Williams der er hans næste og sidste stop.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Italiens GP - Få omgange til Kevin i 3. frie Ricciardo: Jeg lukker bare øjnene »