Bottas rygtes til Williams

Det forlyder, at Valteri Bottas forventes at blive offentliggjort som Williams kører inden Canadas Formel 1 Grand Prix. Hvilket er godt nyt for Kevin Magnussen, men skidt nyt for Frederik Vesti.

Bottas . Copyright Mercedes

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 21/5 2024 klokken 09:05

Sidste år var Frederik Vesti snublende tæt på at sikre sig et Formel 1 sæde, da Williams ville udskifte Logan Sergeant.

Men en stærk slutspurt af amerikaneren, betød at Williams holdchef, James Wolves, ikke ville sætte ham af, hvorfor Vesti måtte se sig som super reserve for blandt andet Mercedes.

Efter endnu en dårlig start af Sergeant, har Vesti igen fundet sig i søgelyset som en mulig erstatning, tilmed inden sæsonens udløb.

Men samtidig er det uofficielt bekræftet, at Sauber vil skille sig af med begge deres kørere efter denne sæson, hvilket betyder at der er to erfarne kørere ledige på markedet, som tilmed begge kan komme med gode sponsorpenge.

Valteri Bottas, har tilmed vundet løb, så han ved hvad der skal til, ud over en god bil, en erfaring som Williams ser som en rigtig god grund til at hyrer ham ind til deres hold.

Bottas har også været omtalt som en seriøs afløser for Kevin Magnussen hos HAAS, men forventes at rykke til Williams, der trods dårligere resultater i år, ligner et hold der er mere på vej op end HAAS.

Rygterne lyder på, at der vil komme en udmelding kort efter Monacos Grand Prix, eller som optakt til Canadas Grand Prix.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« BMF1.dk's Power Rating: Emilia-Romagnas GP Optakt til Monacos Grand Prix »