Alonso udnyttede reglerne maksimalt

Da McLaren valgte at opgradere hele drivlinjen på Alonsos Formel 1 racer, op til det engelske Grand Prix, var det med fokus på, at optimere deres chance for at få på point i Ungarn, udtaler en ærlig Alonso op til weekendens løb.

Fernando Alonso til Australiens Grand Prix 2017 - Løbsbilleder fra McLaren Honda . Copyright McLaren

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/7 2017 klokken 08:07

Fernando Alonso og McLaren valgte at udnytte reglerne om, at man ikke kan tage straffe med sig videre til det efterfølgende løb, de de op til løbet på Silverstone skiftede stort set helle drivlinjen.

"Vi vidste at vi ville få 5 startplaceringers straf, fordi vi skulle udskifte batteriet," kom det fra Alonso i et interview op til weekendens Grand Prix i Ungarn.

"Vi valgte at satse på, at have den bedst mulige bil til Ungarn, så vi skiftede hele Power unitten og tage 30 startplaceringers straf," tilføjede han.

McLaren mener selv, at netop Hungaroring er den bane, som passer dem bedst, hvorfor de var villige til at gå langt, for at optimere deres mulighed for et godt resultat.

Banen der er snæver og uden mange langsider, er en af de mindst power-krævende baner på kalenderen, hvilket betyder at den svage Honda motor også kan være med her.

Eric Boulier fortæller samtidig, at McLaren og Honda har gjort alt de kan, for at få det bedst mulige resultat med sig fra Ungarn, hvor der især har været fokus på stabiliteten.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kubica skal teste for Renault Kevin: Ungarn er som at køre go-cart »