RB forventer mere udbytte i Montreal

Red Bull havde en ny Renault-motor i Daniel Riccardos bil i Monaco, men man regner med at få et endnu større udbytte af den i Canada.

Max Verstappen . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 2/6 2016 klokken 17:06

Renault kom med en ny og forbedret motor til Monacos Grand Prix, en motor som kom i Kevin Magnussens Renault-racer og Daniel Ricciardos Red Bull-racer. Danskeren fik ikke meget ud af sin motor da han blev kørt af banen af Daniil Kvyat, men australske Ricciardo satte pole position og han kunne potentielt have vundet løbet, hvis teamet ikke havde fejlet under pit stoppet.

Daniel Ricciardo
Copyright Red Bull Contentpool


Hos Red Bull regner man dog med, at det først bliver i Canada, at man får set hvad den nye Renault-motor for alvor kan.

"Jeg synes Renault har gjort et godt stykke arbejde og der er tydeligvis sket en forbedring med hensyn til motorens power. Forbedringen skulle rent tidsmæssigt være på omkring 0.2 sekund, så vi håber på der kommer en et større udbytte ud af det når vi kommer til Montreal og Baku," lyder det fra Red Bull-bossen Christian Horner.

Christian Horner
Copyright Red Bull Contentpool


Der er nok ingen tvivl om at motoren kommer bedre til sin ret på baner som kræver mere power, som banen i Montreal bland andet gør. Spørgsmålet er så bare om forbedringerne på motoren er nok til at kunne true Mercedes, fordi de er kendt for at have den kraftigste motor i feltet. Banen i Monaco kræver ikke meget motor-power, så der kan man nemmere drille sølvpilene hvis man har et godt chassis, men det er på de hurtige baner man ser det sande billede. Derfor bliver det spændende at se, hvordan Red Bull klare sig i det næste grand prix.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kimi har aldrig brudt sig om Monaco Monaco - I velgørenhedens lys »