Manor: Langt fra hurtige nok

Manor Racing har taget et stort skridt frem af i denne sæson, men det er ikke godt nok mener de selv.

Pascal Wehrlein . Copyright Manor Racing

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 2/6 2016 klokken 16:06

De sidste mange år har Manor Racing, under deres mange navne, været feltets absolute bundprop. I denne sæson er de for det meste stadigvæk bundproppen i feltet, men de er dog kommet tættere på de andre teams. Det er bare ikke godt nok, hvis man spørger teamchef Dave Ryan, som mener det at lille team stadigvæk har en del som de skal indhente.

Pascal Wehrlein
Copyright Manor Racing


Ryan anerkender dog at Manor allerede har taget et stor skridt frem, men han mener dog det kræver et lige så stort skridt for at komme helt op på siden af nogle af de andre teams.

"Der er ingen tvivl om at bilen i år er meget bedre end den vi havde i sidste sæson, men vi er overhoved ikke hurtige nok endnu. I år kan vi nogen gange konkurrerer med de andre og tiden mellem os og de andre er blevet meget mindre, men vi er nød til at forbedre os endnu mere," lyder det fra Ryan.

Rio Haryanto
Copyright Manor Racing


Manor kom ind i Formel 1 tilbage i 2010, hvor de gik under navnet Virgin Racing, men ind til videre har de kun hentet to point. De point blev hentet af Jules Bianchi i Monaco i 2014. Den gang kørte teamet med en gammel Ferrari-motor, men nu har de fået en Mercedes-motor og det kan være noget af hemmeligheden til deres fremskridt. Næste skridt Manor Racing skal tage kunne være at bygge et bedre chassis, men de har ansat folk som måske kan klare den opgave. Derfor bliver det spændende at følge det lille teams udvikling.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Det tekniske hjørne: Frontvinge-design Kimi har aldrig brudt sig om Monaco »