Binotto havde ikke hyret Hamilton

Den tidligere Ferrari chef, og nuværende Audi Formel 1 chef, Mattia Binotto, udtaler at han, hvis Hamilton havde tilbudt sin arbejdskraft mens han var chef, ikke ville havde takket ja tak, som Vasseur har gjort nu.

Belgiens Grand Prix 2022 . Copyright Ferrari

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/10 2024 klokken 14:10

Til trods for at rygtet havde været fremme flere gange, var det alligevel en stor overraskelse for langt de fleste, da Lewis Hamilton op til sæsonstarten, annoncerede at han ville forlade Mercedes til fordel for et sæde hos Ferrari.

Det var tydeligt at Hamilton var utilfreds med sit nuværende hold, hvilket betød at han kun så at han havde to muligheder, hvoraf den han ikke valgte, nemlig at stoppe i Formel 1, ikke havde den følelse han havde behov for.

Men ifølge den tidligere Ferrari chef, Mattia Binotto, skal Hamilton være glad for, at det ikke var mens det var ham der sad ved roret, at Hamilton åbnede op for et muligt skifte.

Det Italienske medie, Corriere della Sera har spurgt Binotto, om han ville have sagt ja til Hamilton, hvilket han klart svarer nej til.

"Nej, men jeg forstår godt at de to parter har fundet sammen," kom det fra Binotto.

Og det rungende nej, begrunder Binotto i, at de har investeret hårdt i udviklingen af Charles Leclerc, som de alle ser som den store stjerne for holdet. Ved at tage Hamilton ind, sætter men spørgsmålstegn ved om Leclerc er god nok, hvilket kan knække Leclerc.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Haas F1 og TOYOTA GAZOO Racing indgår samarbejde Colapinto siger Sainz har stjålet hans sæde »