Komatsu roser Bearman

HAAS holdets japanske holdchef, Ayao Komatsu, roser Oliver Bearman for hans indsats i Baku, mens han holder igen med at komme ud med, om der er ændringer på holdet forud for Singapores Grand Prix.

Haas Japans GP . Copyright MoneyGram Haas F1 Team

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/9 2024 klokken 13:09

Kevin Magnussen måtte side over i Baku, som følge af hans løbsstraf, hvilket var meget dårlig timing, da bybanen i Baku lå virkelig godt til HAAS raceren.

Det værste for Magnussen var, et hans afløser Ollie Bearman, klarede sig ret godt og sikrede holdet et enkelt, lidt heldigt, point.

Selvom Bearman fik point og generelt klarede sig godt, er der ingen udmeldinger fra HAAS om, at det er slut for Magnussen i HAAS.

Bearman, der har sikret sig det ene sæde hos HAAS i 2025, hvor han skal være kollega med Esteban Ocon, har haft en rimelig skidt sæson i Formel 2, hvilket betyder at han intet har at kæmpe for i den mindre klasse og derfor, heller end gerne, så sig selv i HAAS Formel 1 raceren for resten af sæsonen.

Men når Komatsu roser Bearman på den måde han gør, kan man kun blive lidt bekymret på Kevins vegne.

"Kun set på Ollie's kørsel i weekenden, så gjorde han et godt stykke arbejde," lød det i pressemeddelelsen fra HAAS.

"Han viste at han havde en god fornemmelse for bilen og hvordan dækkene fungerede. Til at begynde med, var han lidt for skånsom overfor dækkene, men han hørte efter da vi bad ham om at gå mere til den, hvilket ultimativt var med til at sikre ham det ene, og for HAAS, meget vigtige point, Sluttede japaneren.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Baku Dagen Derpå: Kamp til og over stregen! FIA advarer kørerne »