Perez skal til samtale med Red Bull

Der er ikke mange, der ikke har lagt mærke til, at Red Bull-køreren Sergio Perez, ikke rigtig formår at følge med den nykårede 2023 Formel 1-verdensmester Max Verstappen. Nu er ledelsen ved at miste tålmodigheden, og de har indkaldt ham til en samtale.

Perez . Copyright Red Bull

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 9/10 2023 klokken 14:10

Sergio Perez startede sæsonen stærkt, og han var hurtigt ude og melde sig selv som kandidat til at blive verdensmester, efter Verstappen, og ham selv, begge var noteret for to sejre efter de første fire løb.

Siden er det gået godt ned af bakke, i takt med at Verstappen har udviklet en evne til at køre Red Bull-raceren nærmest 100 % fejlfrit.

Mens Verstappens styrke er blevet større og større, er tingene blevet mere og mere besværlige for Perez - med tiltagende personlige fejl.

Det har fået Red Bull-ledelsen, med Christian Horner og Dr. Helmut Marko, til at indkalde Perez til et lille møde, hvor de, ifølge Horner, skal tale om, hvad Red Bull kan gøre for mexicaneren for at få ham tilbage på toppen igen.

Weekenden i Qatar, var endnu en weekend uden point til Perez, mens Verstappen først sikrede sig VM-titlen med en 2. plads i sprintløbet, og han fulgte op på denne med at vinde løbet om søndagen, hvilket var hans sejr nummer 14 i år.

"Vi ved, at han er i stand til at gøre det meget bedre, end det vi ser nu," kom det fra Horner efter løbet i Qatar. Her havde Perez en gylden mulighed for at udbygge afstanden til Hamilton, der nærmer sig Perez i jagten om andenpladsen i verdensmesterskabet.

"Vi har desperat behov for, at han genfinder sin form, så han kan holde fast i den andenplads, der er så vigtig for holdet," sluttede Horner.

Til trods for tidligere tiders store succes i Formel 1, har Red Bull aldrig formået at sikre sig både første og andenpladsen i kørernes verdensmesterskab, hvilket de håber vil lykkedes i år.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Formel 1 eksperten: Kogt over FIA melder ud om kogeren i Qatar »