Verstappen får nyt trofæ

Lando Norris ødelagde under podie-fejringen efter Ungarns Grand Prix Max Verstappens trofæ, men nu kan hollænderen se frem til at få et nyt trofæ. Det tager dog lidt tid at lave.

Englands Grand Prix 2023 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Andreas Hansen (ah@bmf1.dk) d. 26/7 2023 klokken 11:07

Lando Norris har gjort det til lidt af en tradition at slå sin ”champagne”-flaske ned i podiet, inden han fejrer sin podieplacering. Dette gik dog helt galt efter Ungarns Grand Prix.

Lando Norris slog sin ”champagne”-flaske så hårdt ned i podiet, at han ødelagde Max Verstappens trofæ. De to kunne heldigvis grine af det på podiet, og Verstappen jokede efterfølgende med, at Zak Brown måtte have lidt ekstra penge, som kunne betale for et nyt trofæ.

Max Verstappen kan heldigvis se frem til at få et nyt trofæ af firmaet bag. De er nemlig allerede gået i gang med at fremstille et nyt trofæ, men det er stadig uvist, hvornår det nye trofæ er færdigt. Det er dog ikke et helt billigt trofæ, som Lando Norris nu har ødelagt.

Trofæet er lavet af det ungarske firma Herend Porcelæn. Christian Horner fortæller i podcasten F1 Nation, at han har fået at vide, at trofæet koster omkring 60.000 euro, hvilket svarer til knap 450.000 danske kroner.

Direktøren for Herend Porcelæn, Attila Simon, fortæller, at trofæet har taget godt seks måneder at lave, og at omkring 30 mand har været med til at fremstille det, hvorfor han naturligvis er ked af, at trofæet blev ødelagt.

Lando Norris kan dog glæde sig over, at han ikke skal betale for et nyt trofæ til sin hollandske kollega. Herend Porcelæn har nemlig livstidsgaranti på deres produkter, hvilket helt sikkert glæder Lando Norris.

Lando Norris lavede det samme trick med at slå sin ”champagne”-flaske ned i podiet efter Storbritanniens Grand Prix. Her væltede han også Max Verstappens trofæ, men det trofæ var fremstillet af metal, og gik derfor ikke i stykker. Måske tænker Lando Norris sig om en ekstra gang, næste gang han er på podiet.

OM SKRIBENTEN

Andreas fra BMF1 Andreas er studerende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« BMF1.dk’s Power Rating: Ungarns GP Belgiens GP: dækudvalget »