Hülkenberg til Haas…?

Det regnes for sikkert og vist, at Mick Schumacher – på trods af gode præstationer i de sidste par løb – mister sin plads hos Haas. Nu står en anden tysker og kær ven af Kevin åbenbart parat til at overtage Schumachers sæde…

Nico Hülkenberg hos Aston Martin . Copyright Aston Martin

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 12/9 2022 klokken 11:09

De tyske medier n-tv og Auto Motor Und Sport mener nu at vide, at Nico Hülkenberg er parat til at overtage Mick Schumachers sæde hos Haas i 2023.

Dermed kan danske Kevin Magnussen få en gammel bekendt ”ven” som holdkammerat:

De fleste F1-fans har næppe glemt Kevins kommentar til Hülkenberg efter Ungarns grandprix i 2017, hvor de berømte ord ”Suck my balls, mate” faldt.

Hülkenberg er ét navn på listen over mulige Schumacher-efterfølgende:

Ud over den 35-årige tysker er Logan Sargeant, Felipe Drugovich, Colton Herta og Nyck de Vries kørere, der banker på døren til F1, og dermed også kandidater hos Haas.

Det samme gælder Daniel Ricciardo og Nicholas Latifi, der dog begge regnes for at være outsidere. Ricciardo er en risiko, fordi han er dyr, og formkurven har været nedadgående de sidste par år.

Nico Hulkenberg (GER) Renault Sport F1 Team with team mate Daniel Ricciardo (AUS) Renault Sport F1 Team. Renault Sport F1 Team Launch, Tuesday 12th February 2019, Enstone, England.Nico Hulkenberg (GER) Renault Sport F1 Team with team mate Daniel Ricciardo (AUS) Renault Sport F1 Team. Renault Sport F1 Team Launch, Tuesday 12th February 2019, Enstone, England.
Copyright Renault F1


Latifi har selvfølgelig masser af penge med og en flink mand, men han mangler simpelthen fart og blev senest kørt i sænk af reserven Nyck De Vries på Monza.

Auto Motor Und Sport skriver dog, at Nico Hülkenberg er ”favorit” til Schumachers sæde, fordi tyskeren ikke skal bruge tid på at forberede sig på at blive hurtig men kan køre lige op med teamkammeraten med det samme, hvilket man så, da Hülkenberg var reserve for diverse coronaramte kørere.

Desuden har Haas brug for to erfarne kørere, der kan udvikle bilen i den rigtige retning, og her har Hülkenberg ifølge de tyske motorsportsmedier gode kort på hånden.

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Verstappen kan lukke VM i Singapore Albon fik lungesvigt »