Ungarns GP: Vejrudsigten

Efter et meget varmt løb i Frankrig, er der måske en kører eller to, der håbede på, at det blev en anelse køligere i Ungarn. Men det ser det ikke ud til at blive, med varsel om temperaturer på godt over 30 grader igen.

Ungarns Grand Prix 2017 . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/7 2022 klokken 10:07

Den store åbne bane i Frankrig, gav lidt luft, til især tilskuere, mens Hungaroring tæt på Budapest, med samme temperaturer, vil være som at træde ned i en gryde.

Med sin placering i en lavning, er der ikke store chancer for at mærke en kølig brise, så det bliver vigtigt at holde væske niveauet ved at drikke rigeligt.

Fredag En meget varm dag, med temperaturer der kryber helt op mod 37 grader. En jævn vind skulle være i området, men næppe noget der vil mærkes meget til nede på banen.

Lørdag. temperaturen i den første træning, skulle "blot" snige sig op på omkring 31 grader, mens den skulle falde yderligere til 27 grader, til den anden træning. Fortsat en jævn vind.

Søndag Løbsdagen ser ud til at blive meget som lørdagen. Lige omkring 30 grader ved løbsstart, som hen over løbet, skulle falde en enkelt grad. Lidt mere vind, som måske vil kunne påvirke bilerne i gryden.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Frankrigs GP: Vejrudsigten Belgiens GP: Vejrudsigten »