HAAS med seriøse problemer

Det er ingen hjemlighed, at HAAS har brugt nærmest ingen penge på deres aktive racerbiler i år, for at bruge alt de havde, på de nye. Samtidig har de haft en minimalt antal reservedele. Dem er de nu løbet tør for.

Ungarns Grand Prix 2021 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/12 2021 klokken 14:12

Gaffatape og sejlgarn er det næste de begynder at finde frem i HAAS-garagen, skulle en af deres to kørere beskadige en racer.

Holdet har meldt ud, at der er store mangler i deres reservekatalog, hvilket samtidig har fået dem til at meddele deres to kørere, Nikita Mazepin og Mick Schumacher, at de virkelig skal være forsigtige under træningerne og kvalifikationen.

Til gængæld, så kan de bare give den gas under løbet. Skulle de smadre en bil, vil der bare være mindre for holdet at slæbe med hjem, eftersom det nu er helt slut med de nuværende racere efter denne weekend.

Modsat. Skulle en af de to være uheldig under træningerne eller kvalifikationen, kan det ende med at de ikke kan komme til start.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Abu Dhabis GP: 1. frie træning Abu Dhabis GP: 2. frie træning »