Klar besked til Verstappen

Michael Masi advarer Max Verstappen direkte om, at han ikke vil være blødsøden over for den unge titeludfordre, skulle han gå over grænsen i sin ageren på banen i Abu Dhabi.

Michael Masi . Copyright formula 1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 9/12 2021 klokken 10:12

Der er ingen tvivl om, at Michael Masi ikke ønsker at Formel 1 VM skal afgøres af en straf fra ham eller hans stab, men skulle en af de to kombattanter overtræde de regler der er udstedt, vil de blive straffet.

En advarsel, der efter løbet i Saudi Arabien, meget er henvendt mod Max Verstappen, men som selvfølgelig også gælder for Lewis Hamilton.

Hamilton er den af de to, der har mest at tabe. Udgår han af løbet, vil Verstappen uanset resultat blive verdensmester, hvorfor der også er mange der tænker i at Verstappen ikke vil holde igen, skulle han få en oplagt chance til at tage briten ude af løbet.

"Vi skal gøre alt hvad vi kan, for at undgå situationer som dem vi oplevede i Saudi Arabien," udtaler Masi.

"Samtidig ved vi, at vi også skal finde en måde hvorpå vi hurtigere og bedre, sikrer at holdene får besked om eventuelle straffe, så vi undgår en situation som den vi så i sidste weekend, hvor Max ville lukke Lewis forbi, der ikke vidste hvorfor," tilføjede han.

Masi understregede dog, at de 10 sekunders straf til Verstappen, ikke var for at bremse-teste Hamilton, som han ikke mener at han gjorde, men for sænke farten for meget, for at sikre at Hamilton gik forbi inden DRS zonen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Helmut Marko undskylder Red Bull opdaterer Verstappens bil »