140.000 tilskuere på lægterne

Briterne har til hensigt at se en masse tilskuere på Silverstone i år. Faktisk har de planer om at lukke hele 140.000 ind for at se det engelske Formel 1 Grand Prix, der bliver afviklet 16. - 18. Juli.

Englands Grand Prix 2018 . Copyright Force Inda

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/6 2021 klokken 10:06

Til trods for at Corona fortsat er blandt os, og der ikke er helt styr på de nye varianter, vil arrangørerne bag Formel 1 løbet på den legendariske Silverstone bane, en times kørsel fra London, fylde tribunerne.

Planen er at der vil blive lukket 140.000 tilskuere ind hen over weekenden, hvilket er godt nyt for de hungrende Formel 1 fans, der ikke har haft mange chancer for at se et Formel 1 løb, LIVE, i mere end et år.

For at få adgang til banen, skal man forevise en negativ corona-test, der er maksimalt 48 timer gammel, eller et bevis for at man er fuldt vaccineret. Så et coronapas der er udstedt som følge af at man har modtaget 1. stik, er altså ikke godt nok her.

De mange tilskuere vil blive ekstra belønnet, da det netop vil være på Silverstone, at det første sprintløb, vil blive afviklet om lørdagen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Steiermarks GP: Løbsoptakt BREAKING NEWS: Tyrkiets GP tilbage »