Mindst to år til Alonso

Fernando Alonso afviser alle rygter om, at han kun skal være i Formel 1 i et enkelt år, til trods for at han har en kontrakt der siger to. "Jeg vil være i Formel 1, i mindst to år!"

Alonso . Copyright Alpine F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/4 2021 klokken 14:04

Der var mange der blev overraskede over at se Fernando Alonso tilbage i Formel 1, efter han røg ud af McLaren holdet med et brag.

Siden hans exit, har spanieren mange gange sagt, at han var tæt på at komme tilbage, faktisk så mange gange at det kun var den spanske befolkning, der troede han havde ret.

For lige under tre uger siden, fik han så det ventede come-back med Alpine, der er det nye navn for Renault, som var holdet der gav ham hans to verdensmesterskaber.

Det ente med en DNF og en Alonso der havde svært ved at følge med den unge Ocon i den anden Alpine.

I den kommende weekend, har Alonso lovet at det hele bliver bedre. Der er mere styr på bilen og han har allerede mere erfaring med den, som gerne skulle give stabilitet.

Samtidig melder Alonso ud, at han, til trods for den to årige kontrakt, forventer at blive i Formel 1 i endnu længere tid.

"Jeg bliver helt sikkert i Formel 1 i mindst to år," udtalte Alonso til Sky Sport op til weekendens løb i Italien.

"Jeg ser meget frem til at prøve de nye biler i 2022 og så må vi se hvordan det går og om ikke jeg skal have lidt mere tid med dem," tilføjede han.

"Alle ønsker at vinde og at vinde neste års mesterskab, er klart en drøm jeg vil gå efter," sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« F1 udelukker korte løbsweekender Verstappen: Jeg kan blive endnu bedre »