Kimi overvejer fremtiden

Kimi Räikkönen er ikke ligefrem den i Formel 1 feltet, der fortæller mest, men i et interview, torsdag på Spa, åbnede han for første gang op for hvad der afgøre om han bliver i Formel 1 et år mere eller ej.

Kimi Raikkönen . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/8 2020 klokken 08:08

For Kimi Räikkönen er det nærmest en hobby at være Formel 1 kører, hvilket også betyder, at det betyder mindre for ham, om han kører i en bil der kan vinde løb, frem for at han ved, at han får alt ud af den bil han nu kører i.

Set med disse briller, er det lidt heldigt for ham, da Alfa Romeo i år, er langt fra konkurrencedygtig.

Da Autosport under torsdagens pressekonference spurgte ind til, om hvor hans beslutning om fremtiden lå, svarede han først kort, at der var han slet ikke endnu.

Men da der blev presset lidt mere på, kunne man forstå, at det ikke er bilen der afgøre næste skridt.

"Det ville selvfølgelig være langt sjovere at kører i en konkurrencedygtig bil, men jeg ser mere på hele det overordnede billede, hvor hensyn til familie spiller ind," kom det fra Kimi.

Hele Corona situationen, virker også til at få indflydelse på hans beslutning.

"Jeg har haft mulighed for at være mere sammen med mine børn, på grund af situationen, hvilket har været fantastisk," kom det fra ham. "Og der kommer et tidspunkt, hvor jeg hellere vil være hjemme og lave andre ting."

"Når jeg tager beslutningen i sidste ende, er det den beslutning der føles rigtigt for mig, ikke fordi jeg skal hjælpe en eller anden eller at jeg føler mig presset til at gøre noget bestemt," sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Derfor fortsætter Haas i Formel 1 Belgiens GP: 1. frie træning »