Igen flotte karakterer til Kevin

Som vanligt uddeler internationale motorsportsmedier karakterer efter et Formel 1-løb, og Kevin Magnussen fik igen flotte ratings.

Bahrains Grand Prix 2018. Haas . Copyright Haas F1

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 9/4 2018 klokken 15:04

Trods en uforskyldt DNF (udgået) i Australiens Grand Prix modtog Kevin Magnussen alligevel topkarakterer i de internationale motorsportsmedier.

Bedre gik det heldigvis i Bahrains Grand Prix, hvor danskeren gennemførte løbet på en flot 5. plads, og indsatsen er igen blevet belønnet i samme medier med flotte karakterer.

Vi bringer her en oversigt over de vigtigste mediers rating af Haas-køreren samt uddrag af begrundelserne:

Autosport/Motorsport
9/10
Kevin Magnussen kørte et kraftfuldt løb og formåede at slippe godt fra episoder med Hülkenberg og Gasly, hvormed han matchede teamets hidtil bedste resultat med en femteplads. Eneste kritikpunkt var, at han ikke formåede at placere sig foran Gasly i kvalifikationen.

Planet F1
8/10
Det var anden på hinanden følgende top 6-starter for Magnussen, der fortsætter med at imponere i den stærkt forbedrede Haas. Det kunne have været endnu bedre for K-Mag, hvis han ikke var blevet holdt unødvendigt tilbage af sin holdkammerat Romain Grosjean, især når de var på forskellige strategier.

Kevin Magnussen i Bahrain.
Copyright Haas F1


Auto, Motor und Sport
9/10
Det tyske medie har afgivet sine karakterer på samtlige kørere uden at begrunde dem.

Sky Sports F1
9/10
Kevin Magnussens flotte kørsel til en femteplads i Bahrain har bragt smilene tilbage hos hans fans og i teamkollegaernes ansigter. Som en større fighter en nogensinde i flere forskellige situationer undgik Magnussen tidlige skrub med Hulken og Pierre Gasly og bragte Haas den bedst tænkelige finish. Magnussen leverede det maksimale af, hvad Haas VF-18 kunne præstere og sluttede hele 24 sekunder foran Nico Hülkenbergs Renault.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ferrari-mekaniker i bedring Magnussen med hurtigste tid i Bahrain »