Aston Martin-chef nedtoner Strolls skub

Aston Martins teamchef, Mike Krack, mener, at skubbet var en reaktion på en større frustration hos Lance Stroll. Han efterlyser mere respekt omkring kørerne

Lance Stroll . Copyright Aston Martin

Af: Andreas Hansen (ah@bmf1.dk) d. 10/10 2023 klokken 16:10

Det kører ikke for Lance Stroll i øjeblikket. Under fredagens kvalifikation til Qatars Grand Prix blev det tydeligt, da han røg ud af Q1 for fjerde gang i træk, og efterfølgende skubbede han efter sigende til sin personlige træner.

Det vakte stor opsigt blandt Formel 1-fans verden over, men ifølge Aston Martins teamchef, Mike Krack, så skal man ikke lægge for meget i skubbet. Det fortalte han efter løbet til de forskellige medier.

”Når du præsterer under dine egne forventninger, så samler du sammen, og på et tidspunkt kommer frustrationerne ud,” fortæller Mike Krack.

Mike Krack påpeger, at man tit ser fodboldspillere være utilfredse, når de bliver skiftet ud, hvorfor det ikke burde være et stort samtaleemne, når det sker i Formel 1.

Samtidig understreger teamchefen, at vi gerne vil se disse følelser fra kørerne, fordi det giver noget at snakke om.

”Når man går over stregen, så kan folk godt lide at sidde derhjemme og sige ’det er for meget’ eller ’det må man ikke’. Jeg tror, at vi skal have mere respekt for kørerne.

OM SKRIBENTEN

Andreas fra BMF1 Andreas er studerende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« BMF1.dk’s Power Rating: Qatars GP F1 forlænger med Pirelli »