Williams mangler dele

I en tidligere nyhed skrev vi at Williams har fundet fejlen og det er dejligt at vi så på længere sigt, kan få en mere konkurrencedygtig bil med i feltet. Men fejlen på bilen er ikke det eneste der udfordrer Williams. De mangler dele.

Australiens Grand Prix 2019 . Copyright Williams F1

Af: Peter Fyllgraf (pfy@bmf1.dk) d. 29/3 2019 klokken 09:03

Som om en konstruktionsfejl ikke var nok for Williams, så kommer det nu frem i lyset at det også kniber med at kunne levere reservedele til bilerne.

Robert Kubica, der sluttede nederst i feltet i Australien, tilskriver sin placering at Williams mangler dele.

"I fredagens træning kører jeg for tæt på nogle kerbs og beskadiger bunden af bilen og vi havde ikke dele til at skifte ud med. Det påvirkede hele weekenden", fortæller han og fortsætter: "Bilen mangler allerede vejgreb og når vi mangler dele, så begrænser det os".

Australiens Grand Prix 2019. Williams RoKit billeder. Robert KubicaAustraliens Grand Prix 2019. Williams RoKit billeder. Robert Kubica
Copyright Williams F1


En direkte følge af denne mangel er, at Williams ikke kan køre så aggressivt på kerbs´ene og dermed ikke ramme den optimale linje rundt på banen.

Der er nok at arbejde med hos Williams og mon ikke vi får Russel og Kubica at se rode rundt nogenlunde samme sted i tabellen som hvor de sluttede i Australien.


Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alonso skal køre F1-test Bahrains GP: 1. frie træning. Leclerc hurtigst af »