Alonso skal køre F1-test

Da F1-sæsonen 2018 sluttede, sagde hele sporten “farvel”, til den tidligere dobbelte verdensmester i F1. Men nu vender Alonso allerede stærkt tilbage i en F1-bil.

Australiens Grand Prix 2018 . Copyright McLaren

Af: Nicki Skaaning (ns@bmf1.dk) d. 28/3 2019 klokken 18:03

Fernando Alonso er nærmest en legende i F1-sporten. Ikke mindst for hans kommentarer over teamradioen, men også for hans fantastiske kørsel, og to verdensmesterskaber i F1.

I slutningen af 2018-sæsonen sagde F1-verdenen farvel til den hurtige spanier, da udsigten til at jagte ‘The Triple Crown’ (Indy 500, Le Mans, og Monacos F1-Grand Prix) lokkede mere.

Alonso var en af de bedste kørere i feltet, og derfor er det forståeligt at McLaren var triste for at ‘miste’ deres stjernekører.

Fernando Alonso på besøg hos McLaren under Barcelona vintertestFernando Alonso på besøg hos McLaren under Barcelona vintertest
Copyright McLaren Media


Heldigvis for teamet, valgte Alonso fortsat at være tilknyttet McLaren-koncernen som ambassadør, hvilket også inkluderer at hjælpe og rådgive F1-teamet.

Nu er det så blevet annonceret, at den hurtige spanier allerede vil være at finde i McLarens F1-racer igen, allerede tirsdag og onsdag i næste uge.

Det kommer til at foregå under Pirellis dæktest i Bahrain, hvor Alonso vil køre den nye McLaren MCL34-racer (2019 bilen), og hjælpe Pirelli med at udvikle F1-dækkene.

Alonso vil være i at finde i bilen begge dage.

Om tirsdagen vil Alonso køre McLaren-raceren hele dagen.

Om onsdagen vil Alonso ‘kun’ køre om eftermiddagen, da hans landsmand - og holdets nye stjernekører - Carlos Sainz Jr., skal teste bilen om morgenen.

OM SKRIBENTEN

Nicki fra BMF1 Nicki har været en del af BMF1 siden 2018, og han er en stor bilnørd, som altid har været fan af motorsport.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Analyse: Derfor var Ferrari så “langsomme” Williams mangler dele »